Izvor: Studio B, 01.Jul.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka sa Voždovca, Mokroluška ulica br. 84, kaže da na metar od njene stambene zgrade postoji veliko stablo koje zaklanja svetlost i čije grane udaraju u prozore. Gledateljka kaže da se nikom nije obraćala za seču stabla.

JKP „Zelenilo Beograd" će na zahtev sugrađanke planirati orezivanje grana, koje su u kontaktu sa fasadom objekta u narednom periodu.

Ukoliko sugrađanka želi da se stablo potpuno iseče, potrebno je da u pismenoj formi obrazloži zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i preda ga Odeljenju za građevinsko-stambene i komunalne poslove Gradske opštine Voždovac.

Zahtev se prosleđuje na razmatranje nadležnoj Komisiji Sekretarijata za komunalno stambene poslove grada Beograda. Na osnovu stručnog mišljenja, tj. zapisnika Komisije, nadležna opština izdaje Rešenje za seču ili intervenciju na stablima.

Navedene radove će po dobijenom rešenju od nadležne opštine (za seču ili orezivanje ), izvršiti JKP „Zelenilo-Beograd" u vreme mirovanja vegetacije - kaže se u odgovoru JKP „Zelenilo Beograd".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.