Izvor: Studio B, 29.Jun.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka iz Ul. Svetozara Markovića 69 je predsednica Skupštine zgrade pa pita da li postoji neki način na koji mogu da se nateraju ili kazne nesavesni stanari (i advokat sa kancelarijom u zgradi) koji ne plaćaju održavanje zajedničkih prostorija?

Pita kome da se obrate savesni stanari i ko je nadležan za te probleme? 

Upravo je Skupština stambene zgrade nadležna za navedene probleme, a rešavanje spora sa vlasnicima stanova koji ne poštuju odluke Skupštine stambene zgrade, donesene većinom glasova vlasnika, može se voditi jedino preko nadležnog suda.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Izvor: Studio B, 29.Jun.2015

Gledateljka iz Galenike, Ul. Svetozara Papića 1, kaže da su 24.6. izvođaci „Elektrana" presekli vodovodne cevi, tako da stanari ponovo nisu imali toplu i hladnu vodu po nekoliko dana, a podrumi su im bili poplavljeni...Jasmina pita ko to radi za „Elektrane" i zašto njihovi radnici ne paze pri...

Nastavak na Studio B...

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Izvor: Studio B, 30.Jun.2015, 10:04

Stanari sa Ceraka, u Ulici borova, već 20 dana nemaju jeftinu struju zato što, navodno, Elektrodistribuciji nije podnet pečatiran zahtev Skupštine zgrade, pa gledateljka pita da li stanari mogu da podnesu zahtev pojedinačno...Stanari treba da se jave tehničkim uslugama na Banovom brdu Ul. Požeška...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.