Izvor: Studio B, 08.Jun.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac pita da li će biti popravljene staze oko zgrade - Cerak vinogradi, Čukarica, jer su u lošem stanju, nestabilne su, a prilikom kiše se napune vodom i na sve strane su bare i blato.

JP „Gradsko stambeno" nam je odgovorilo da je pitanje gledaoca nepotpuno, jer ne sadrži adresu na kojoj postoji problem, a telefonski broj koji je gledalac naveo je nepostojeći. Veći deo naselja Cerak vinogradi ima problem sa prilaznim stazama koje nisu u domenu održavanja ovog preduzeća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Moli se gledalac da se javi operaterima „Beokom servisa" i da navede konkretnu adresu ili da podnese pisani zahtev JP „Gradsko stambeno" overen pečatom Skupštine zgrade, kako bi odgovor na postavljeno pitanje bio precizniji, jer se na osnovu postojećih podataka ne zna o kojoj konkretnoj adresi je reč.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.