Rožaje utihnulo nakon tragičnog gubitka još jednog mladog života

Izvor: SandzakPress.net, 18.Feb.2024, 17:59

Rožaje utihnulo nakon tragičnog gubitka još jednog mladog života

Povodom tragične smrti osamnaestogodišnje Neile Dedeić iz Rožaja na društvenim mrežama od nje se u nevjerici opraštaju prijatelji, dijelići njene fotografije uz riječi koje oslikavaju bol zbog tragičnog gubitka, prenosi RTV Rožaje. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe – D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, a dvije osobe su povrijeđene, prenio je Primorski portal. Neila je bila učenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Gimnazije “30. septembar” u Rožajama. Pojedini portali prenose da je još jedna osoba među poginulima porijeklom iz Rožaja. The post Rožaje utihnulo nakon tragičnog gubitka još jednog mladog života appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova tragedija potresla Rožaje: Kod Ulcinja stradale tri osobe, dvije povrijeđene

Izvor: SandzakPress.net, 18.Feb.2024

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe – D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, a dvije osobe su povrijeđene, prenosi Primorski portal. Nesreća se dogodila u noći između subote i nedjelje. Primorski portal navodi da su na...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.