Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski koncerti KKN-a u Sarajevu i Mostaru

Beogradski muzički rok sastav "Kanda, Kodža i Nebojša", ili čuveni KKN, ove godine obilježava jubilarnih 25 godina rada, a tim povodom održaće rođendanske koncerte. Jedan od njih zakazan je za sutra uveče u "Studio1 klubu" u Sarajevu, dok je drugi koncert zakazan za subotu u O.K.C. "Abrašević" u Mostaru.

"Pored iznimno zavidne diskografije koju čine sedam albuma i jedan DVD, KKN su ubjedljivo najbolji baš uživo, na pozornici, tako da ovu redovnu, ali ipak rijetku priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ljubitelji muzike ne smiju propustiti", naveli su organizatori rođendanskih koncerata u BiH, Udruženje "Front".

Sarajevski nastup će jednim dijelom biti izveden u poluakustičnoj varijanti uz drugačije aranžmane njihovih poznatih pjesama. Kao specijalni gost jubileja će nastupiti sarajevski kantautor Škoodra, manje ili više poznat javnosti po radu u sarajevskoj demo grupi "Festival", a koji sprema novi materijal.

Sastav KKN je za samo jedan ton drugačiji od drugih i samim tim su originalna pojava na pozornicama regiona. Dugoročan umjetnički rad kroz tekstove Olivera Nektarijevića svrstava KKN u legendarni i nezaobilazni rok bend ex-Yu prostora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.