Roditelji male Monike šokirani ponašanjem MALČANSKOG BERBERINA U SUDNICI: Izneti detalji sa suđenja silovatelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 14:24

Roditelji male Monike šokirani ponašanjem MALČANSKOG BERBERINA U SUDNICI: Izneti detalji sa suđenja silovatelju

Iza rešetaka Jovanović je proveo više od 22 godine života zbog silovanja, pokušaja silovanja, ali i krađa i prevara.

Robert i Aleksandra Karimanović, roditelji otete Monike rekli su danas nakon pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću da su se osetili izuzetno potreseno.

- On se ponašao normalno u sudnici, ali mi smo bili izuzetno uznemireni - rekla je Aleksandra Karimanović.

Monikin otac Robert naveo je da se nada da će otmičar njegove ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobiti "zasluženu kaznu" od 40 godina zatvora.

- Kako mogu da se osećam? Sve vreme u sudnici nam je bila knedla u grlu jer smo se vratili u to vreme - rekao je on.

Suđenje Jovanoviću se nastavlja 16. juna. On se na pripremnom ročištu nije izjašnjavao o monstruoznom delu koje je učinio.

Nesrećna žena rekla je da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma.

- Očekujemo maksimalnu kaznu, u ime svih roditelja da budu mirnu i da ne prolaze kroz istu situaciju kao što smo mi. Ovaj bol.. želim maksimalnu kaznu za takvog čoveka... - rekla je Aleksandra Karimanović.

Sa njom u sudu je bio i njen suprug Robert Karimanović.

- Očekujem da pravda bude zadovoljena obzirom da smo čekali ovoliko dugo. Prvi put smo se sreli u sudnici. Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod. Ja njega jesam, dugo sam ga gledao, Taj osećaj ne mogu da vam opišem, u meni se javio veliki bes, ali sam morao da se kontrolišem jer smo bili u sudu. Monika je kući, prati onlajn nastavu i oporavila se - rekao je Robert.

Podsetimo, uz velike mere obezbeđenja oko 10 sati danas Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, doveden je u Viši sud gde mu je počelo suđenje za otmicu devojčice iz okoline Niša.

Tri marice došle su u zatvoreni deo dvorišta Višeg suda u Nišu, a onda je iz jedne od njih izveden Jovanović sa vizirom i maskom na licu. U pratnji nekoliko zatvorskih stražara Malčanski berberin je uveden u zgradu suda na pripremno ročište.

Novinarima nije dozvoljen ulazak ni u zgradu suda uz obrazloženje pravosudne straže da je suđenje zatvoreno za javnost. Ispred zgrade suda viđeni su otac i majka Malčanskog berberina.

Prvi put je osuđen 1996. godine na deset godina zatvora zbog silovanja i prevare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.