Roditelji Monike Karimanović o susretu sa ćerkinim monstrumom: Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020, 12:43

Roditelji Monike Karimanović o susretu sa ćerkinim monstrumom: "Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod"

Monikina majka nakon pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću koje je održano u Višem sudu u Nišu, rekla da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma - Tresu mi se noge i ruke. Bol koji je naneo će trajati do kraja života.Ovo su potresne reči majke dvanaestogodišnje devojčice koju je krajem prošle godine, na putu do škole, oteo, a potom danima zlostavljao višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin.Nesrećna žena rekla je danas, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću koje je održano u Višem sudu u Nišu, rekla da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma.- Očekujemo maksimalnu kaznu, u ime svih roditelja da budu mirnu i da ne prolaze kroz istu situaciju kao što smo mi. Ovaj bol.. želim maksimalnu kaznu za takvog čoveka... - rekla je Aleksandra Karimanović.Sa njom u sudu je bio i njen suprug Robert Karimanović. - Očekujem da pravda bude zadovoljena obzirom da smo čekali ovoliko dugo. Prvi put smo se sreli u sudnici. Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod. Ja njega jesam, dugo sam ga gledao, Taj osećaj ne mogu da vam opišem, u meni se javio veliki bes, ali sam morao da se kontrolišem jer smo bili u sudu. Monika je kući, prati onlajn nastavu i oporavila se.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Tresu mi se i ruke i noge" Oglasila se Monikina majka nakon suđenja MALČANSKOM BERBERINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020

Iza rešetaka Jovanović je proveo više od 22 godine života zbog silovanja, pokušaja silovanja, ali i krađa i prevara...-Tresu mi se noge i ruke. Bol koji je naneo će trajati do kraja života- ovo su potresne reči majke dvanaestogodišnje devojčice koju je krajem prošle godine, na putu do škole,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.