Robert Patison pio lekove sa smirenje na audiciji za “Sumrak sagu”

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patison pio lekove sa smirenje na audiciji za “Sumrak sagu”

Holivudski glumac je umalo zaspao na prvom sastanku sa producentima filma “Sumrak saga” zato što je popio lek za smirenje.

Patison je priznao da je pokušao da se smiri jer je bio vrlo paranoičan zbog tako važne audicije, prenosi magazin "The Observer”.

- Nikada ranije nisam uzimao "Xanax”, ali sam tada uzeo jer sam bio veoma uznemiren. Popio sam pola tablete pre audicije i to je prošlo prilično dobro, a onda sam imao sastanak sa producentima pa sam popio i drugu polovinu, a na sastanku sam skoro zaspao - izjavio je Robert Patison.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Robert Patison pio lekove za smirenje na audiciji

Izvor: S media, 09.Nov.2011, 04:22

Holivudski glumac Robert Patison je umalo zaspao na prvom sastanku sa producentima filma “Sumrak saga” zato što je popio lek za smirenje...Patison je priznao da je pokušao da se smiri jer je bio vrlo paranoičan zbog tako važne audicije, prenosi magazin “The Observer”...Vudi Alen bi snimao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.