Risović: Novinari poslednja linija odbrane ljudskog dostojanstva i demokratije

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Risović: Novinari poslednja linija odbrane ljudskog dostojanstva i demokratije

Meni je ova godina i 20. godišnjica ubistva Slavka Ćuruvije jako značajna i zbog toga što smo došli do presude za taj zločin, izjavila je večeras na otvaranju izložbe fotografija "Novinarstvo. Ovde Sada" njegova ćerka Jelena Ćuruvija, osnivačica fondacije nazvane po imenu vlasnika Dnevnog telegrafa i Evropljanina. Članak Risović: Novinari poslednja linija odbrane ljudskog dostojanstva i demokratije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Latinka Perović: Dubina moralnog pada Srbije tolika da ne može brzo doći do promene (VIDEO)

Izvor: Danas, 19.Apr.2019, 10:55

Istoričarka Latinka Perović izjavila je da je dubina moralnog i intelektualnog pada Srbije tolika da u društvu ne može brzo doći do promena, već je potreban naporan rad, koji je uporedila sa "dubokim oranjem". Članak Latinka Perović: Dubina moralnog pada Srbije tolika da ne može brzo doći do...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.