Riki Martin: Žene me i dalje opsedaju

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2011, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Martin: Žene me i dalje opsedaju

Pevač Riki Martin, koji se u martu prošle godine putem svog bloga javno izjasnio kao homoseksualac, otkrio je za magazin "Closer" da žene još uvek pokušavaju da ga odvedu u krevet.

"Imam dečka i dva sina, pa ipak, žene se i dalje trude da me zavedu.", rekao je otac usvojenih blizanaca, Matea i Valentina, koje je u avgustu 2008. godine rodila surogat majka.

"One mi govore lepe stvari i opisuju šta bi volele da rade sa mnom, što je zaista super, ali ja nisam zainteresovan", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodao je on.

Riki Martin je u prošlosti izlazio sa pripadnicama lepšeg pola, uključujući televizijsku voditeljku Rebeku de Albu, sa kojom je u više navrata bio u vezi, tokom 14 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.