Rijeka se i noćas tresla, potresi i u Pančevu i Vršcu

Izvor: B92, 10.Avg.2017, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijeka se i noćas tresla, potresi i u Pančevu i Vršcu

U Pančevu se u sredu uveče osetio zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihtera, a potom i u Vršcu jačine 3,6 stepeni. Rijeka podrhtavala i noćas.

U Pančevu se u sredu uveče osetio zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihtera, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

Nakon tog prvog zemljotresa koji je bio u 21:17, dva sata kasnije, u 23:17 registrovan je zemljotres magnitude 3,6 jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rihterove skale u regionu Vršca.

Zemljotresi ovakvog intenziteta mogu izazvati vrlo mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti, navodi se na sajtu Zavoda.

Hrvatski mediji prenose da su stanovnici Rijeke još jednu noć proveli u strahu.

EMSC je zabeležio potres u 1 sat 20 minuta 18 kilometara od Rijeke, jačine 2,3 stepena Rihtera, a nema podataka o dubini epicentra.

Drugi potres gododio se u 3:22, jačine 3,2 stepena.

Broj zabeleženih potresa na riječkom području od utorka prepodne do danas porastao je na 14.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva zemljotresa u Rijeci, tresli se Pančevo i Vršac

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2017

U Pančevu se u srijedu uveče osjetio zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihtera, a potom i u Vršcu jačine 3,6 stepeni. Rijeka je podrhtavala i noćas...Nakon tog prvog zemljotresa u Pančevu koji je bio u 21:17, dva sata kasnije, u 23:17 registrovan je zemljotres magnitude 3,6 jedinica Rihterove skale...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.