Rijana, možeš da odahneš: Kraj romance koja je iznenadila svet?

Izvor: B92, 11.Feb.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana, možeš da odahneš: Kraj romance koja je iznenadila svet?

Ceo svet je počeo da se navikava na činjenicu da su pop zvezda Dženifer Lopez i reper Drejk zajedno, a sada svestki mediji pišu kako je par raskinuo.

Naime, par je odlučio da se trenutno razdvoji jer imaju jako puno obaveza na poslovnom planu i jednostavno nemaju vremena jedno za drugo. Kako neimenovani izvor tvrdi, par će možda u budućnosti ponovo pokušati da obnovi vezu.

Pevačici se Drejk jako dopada, ali ona ima jako puno obaveza i što se posla tiče, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dece. S druge strane, reper je na turneji po Evropi. Ono što je važno jeste to da se par nije posvađao i da se čuju redovno, tvrdi izvor.

Izgleda da će pevačicu Rijanu ova vest jako obradovati, s obzirom na to da je Lopezovu izbrisala sa društvenih mreža onda kada je čula da se zabavlja sa njenim bivšim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ceo svet zna da su raskinuli, ali ne i zašto: Zvezda napokon progovorila?

Izvor: B92, 12.Feb.2017, 16:00

Veza pevačice Dženifer Lopez i repera Drejka iznenadila je javnost. Malo nakon toga usledio je i raskid...Prvo se spekulisalo da su zajedno, zatim su objavili zajedničku fotografiju na Instagramu. Svetski mediji su nakon toga pisali da se Drejk viđa sa porno glumicom, a onda se ispostavilo da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.