Rešila da parira Kim Kardašijan: Prodaje majice sa fotografijom svoje zadnjice

Izvor: B92, 03.Mar.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešila da parira Kim Kardašijan: Prodaje majice sa fotografijom svoje zadnjice

Rijaliti zvezda Kajli Džener prošle godine lansirala je liniju karmina koji su joj doneli neverovatan uspeh, ali zahvaljujući čemu je zaradila pozamašnu svotu novca. Ovoga puta rešila je da se pozabavi prodajom majica na kojima će biti njena fotografija.

I to ne bilo kakva fotografija. Nije u pitanju toples, već njena pozadina. Da li je htela da parira svojoj sestri Kim, ne znamo, ali je očigledno sestrama Kardašijan zajedničko isticanje polugole pozadine.

Majice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njenom fotografijom prodavaće se na stranici The Kylie Shop. Takođe se mogu naručiti majice sa likom njihove majke, Kajlin kalendar, maske ta mobilni, ali još štošta.

Da li će mlađa sestra preuzeti tron starijoj Kim?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.