Rekordan rast prodaje namirnica u Britaniji u poslednjih 25 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 12:53

Rekordan rast prodaje namirnica u Britaniji u poslednjih 25 godina

Prodaja namirnica u Velikoj Britaniji beleži najbržu stopu rasta od 1994. godine, kada je počela da se vodi ta evidencija, pošto su Britanci prilagodili potrošačko ponašanje uslovima vanrednog stanja u zemlji, prema rezulatima jednog istraživanja objavljenog danas.

Agencija za istraživanje tržišta Kantar saopštila je da je ukupna prodaja prehrambenih proizvoda u Velikoj Britaniji skočila za 14,3 posto na 31,4 milijarde funti (38,6 milijardi dolara) u periodu od 12 nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 17. maja, koji uključuje i period marta pre uvođenja vanrednog stanja, prenosi Rojters.

Britanija je proglasila vanredno stanje 23. marta, a mere ograničenja kretanja se sada postepeno ublažavaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvat vraćen iz Španije u Nemačku

Izvor: B92, 27.Maj.2020

Španska policija na Kanarskim ostrvima nije dozvolila ulazak u Španiju jednom Hrvatu...Nije mu dozvolila jer nije imao potvrdu da opravda svoj dolazak iz Nemačke u vreme vanrednog stanja, saopštila je danas španska policija, prenosi HINA...„Ne znamo koji je bio razlog njegovog dolaska, jer nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.