Hrvat vraćen iz Španije u Nemačku

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 22:30

Hrvat vraćen iz Španije u Nemačku

Španska policija na Kanarskim ostrvima nije dozvolila ulazak u Španiju jednom Hrvatu.

Nije mu dozvolila jer nije imao potvrdu da opravda svoj dolazak iz Nemačke u vreme vanrednog stanja, saopštila je danas španska policija, prenosi HINA.

„Ne znamo koji je bio razlog njegovog dolaska, jer nije imao potvrdu kojom bi opravdao ulazak u Španiju. Zbog toga mu aerodromska policija, u skladu sa propisima, nije dozvolila da uđe u zemlju", rekao je predstavnik policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Gran Kanariju.

Španija, je proglasila vanredno stanje 14. marta i od tada granična policija ne dozvoljava posete turistima, već samo stranim radnicima, najčešće vozačima kamiona, zdravstvenim radnicima ili pacijentima sa zakazanim operacijama.

Hrvatski državljanin, čiji identitet španska policija nije htela da otkrije, bio je danas jedini putnik iz Frankfurta kojem nije odobren ulazak u Španiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvata vratili iz Španije, nije imao potvrdu za dolazak

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

MADRID - Španska policija na Kanarskim ostrvima nije dozvolila ulazak u Španiju jednom Hrvatu, jer nije imao potvrdu da opravda svoj dolazak iz Njemačke u vrijeme vanrednog stanja, saopštila je danas španska policija, prenosi HINA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.