Reklama sa duhom devojčice prestravila decu u Britaniji

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklama sa duhom devojčice prestravila decu u Britaniji

Jeziva reklama koja se prikazuje u Velikoj Britaniji prestravila je decu, a nadležne agencije primile su 341 pritužbu na njen sadržaj. Komisija koja je zadužena za standarde u oglašavanju trenutno istražuje ovaj slučaj.

U reklami britanskog mobilnog operatera "Phones4U" pojavljuje se duh devojčice, koji proganja ženu u podzemnoj garaži. Žena uspeva da stigne do automobila u uđe u njega, ali devojčica dolazi do prozora i poručuje joj da će "propuštanje ovakve ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je progoni do kraja života".

Besni gledaoci traže njeno ukidanje, a brojni roditelji naveli su da su im deca bila preplašena i uplakana, kao i da nisu mogli da zaspe nakon gledanje ove reklame.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.