Reklama koja je šokirala Britance

Izvor: B92, 22.Nov.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklama koja je šokirala Britance

Zbog velikog broja žalbi, britanska Agencija za standardizaciju oglašavanja istražiće jezivu reklamu mobilne kompanije Phones 4U.

Reklama u kojoj duh devojčice progoni ženu u podzemnom parkingu, okarakterisana je kao prestrašna, a stotine prestravljenih gledalaca pozvali su nadležne da je zabrane zbog njenog uznemirujućeg sadržaja.

"Mogu potvrditi da istražujemo ovu reklamu nakon što smo dobili 341 žalbu, što je najveći broj pritužbi ove godinje. Njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sadržaj uzbudio je roditelje zbog njenog negativnog uticaja na decu", kazao je portparol Agencije.

Sporna reklama više liči na kratki horor film, a većina ljudi je izjavila da mora da promieni kanal kada počne njeno emitovanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reklama sa duhom devojčice prestravila decu u Britaniji

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2011

Jeziva reklama koja se prikazuje u Velikoj Britaniji prestravila je decu, a nadležne agencije primile su 341 pritužbu na njen sadržaj. Komisija koja je zadužena za standarde u oglašavanju trenutno istražuje ovaj slučaj...U reklami britanskog mobilnog operatera "Phones4U" pojavljuje se duh devojčice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

VIDEO: Reklama prestravila male Britance

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2011, 12:53

Jeziva reklama koja se prikazuje u Velikoj Britaniji prestravila je decu, a nadležne agencije primile su 341 pritužbu na njen sadržaj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.