Rejčel Mekadams novo pojačanje „Pravog detektiva“

Izvor: Politika, 25.Nov.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejčel Mekadams novo pojačanje „Pravog detektiva“

Holivudska glumica Rejčel Mekadams siguran je član glumačke ekipe popularne serije „Pravi detektiv“. Posle meseci nagađanja, stigla je zvanična potvrda da je Adamsova dobila ulogu beskompromisnog šerifa Eni Bicerides.

U fokusu osam epizoda druge sezone je troje policajaca, kriminalaca i, naravno, ubica.

Ranije je saopšteno da su glavni muške uloge dobili Kolin Farel i Vins Von. Farel glumi komplikovanog detektiva Reja Velkora, dok je Vonu poverena uloga kriminalca >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Frenka Sejmona koji biva izložen opasnosti kada policija pronađe leš njegovog poslovnog partnera. U drugoj sezoni gledaćemo Tejlora Kiča i Keli Rajli u ulogama saobraćajca i propale glumice.

U ulozi reditelja našao se Džastin Lin koji je poznat po seriji filmova o ilegalnim uličnim trkama – „Paklene ulice“. Za sada je poznato da će Lin režirati prve dve epizode.

Farel oduševljen ulogom

Pre nego što je počelo snimanje, u intervjuu za „The Sunday World“ Kolin Farel nije krio oduševljenje zbog uloge.

- Biću u drugoj sezoni i veoma sam uzbuđen. Snimaćemo oko pet-šest meseci blizu Kos Anđelesa i srećan sam zbof toga jer ću biti blizu porodice, izjavio je Farel.

Farel je ovih dana snimio prve kadrove.

Veoma uspešna prva sezona

Prva sezona u režiji Kerija Fukunage naišla je na odličan prijem kod publike i kritičara. Glavne uloge igrali su Metju Mekonahi i Vudi Harelson. Plan je da se serija snima u antologijskom formutu, što znači da će svaka sezona imati drugačiju priču, likove i glumačku ekipu. Fokus priče bio je na slučajevima satanskih ubistava u Luizijani na kojima su radili detektivi koje su glumili Mekonahi i Harelson. Prva sezona postala je pravi televizijski hit i osvojila je pet Emi nagrada. Nažalost, Brajan Krenston iz „Čiste hemije“ preoteo je nagradu Metjuu Mekonahu za najboljeg glavnog lika u TV seriji.

L. K.

objavljeno: 25.11.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.