Region: U Severnoj Makedoniji 37 novozaraženih, u Hrvatskoj jedan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020, 15:41

Region: U Severnoj Makedoniji 37 novozaraženih, u Hrvatskoj jedan

U poslednjih 24 časova u Severnoj Makedoniji registrovano je 37 novozaraženih virusom Kovid-19, a ukupno su testirana 508 lica, prenosi portal Plusinfo.

U proteklom danu u toj zemlji nije zabeležan ni jedan smrtni slučaj od posledica Kovid-19, dok je najviše zaraženih registrovano u Skoplju i Kumanovu.

Od početka epidemije do sada je u Severnoj Makedoniji ukupno testirano 25.270 građana.

Ukupan broj zaraženih do sada je 1.978, od kojih je 1.422 izlečeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 113 preminulih, a trenutni broj aktivnih slučajeva je 445.

U Hrvatskoj jedan novi slučaj korona virusa

U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata potvrđen jedan novi slučaj korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 2.244, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite, pbjavioje portal Index.

Od početka epidemije u Hrvatskoj je preminulo 99 ljudi.

Do sada je testirano 61.482 osobe, od toga 618 u posljednja 24 časa.

Na respiratoru je šest pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2027.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.