Redovan putnički saobraćaj na prugama Srbije od ponedeljka, 1. juna

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2020, 13:04

Redovan putnički saobraćaj na prugama Srbije od ponedeljka, 1. juna

Redovan domaći putnički saobraćaj na prugama Srbije počeće od ponedeljka, 1. juna, saopštilo je danas preduzeće Srbija Voz.

Od ponedeljka će biti uspostavljeni svi redovni polasci putničkih vozova u unutrašnjem saobraćaju, koji su predviđeni važećim Redom vožnje, navedeno je u saopštenju.

Vozovi iz sistema BG:VOZ, saobraćaju po redukovanom redu vožnje, odnosno saobraća 74 od ukupno 100 polazaka.

Preduzeće Srbija Voz je navelo da je spremno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da uspostavi redovan sabraćaj i vozova iz sistema BG:VOZ, u skladu sa zahtevom Grada Beograda.

Sve dodatne informacije o redu vožnje, kao i komercijalnim povlasticama, mogu se naći na sajtu Srbija Voza www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici tog preduzeća.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Redovan putnički saobraćaj na prugama Srbije od 1. juna

Izvor: B92, 29.Maj.2020

Beograd -- Redovan domaći putnički saobraćaj na prugama Srbije počeće od ponedeljka, 1. juna, saopštilo je danas preduzeće Srbija Voz...Od ponedeljka će biti uspostavljeni svi redovni polasci putničkih vozova u unutrašnjem saobraćaju, koji su predviđeni važećim Redom vožnje, navedeno je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.