Redovan putnički saobraćaj na prugama Srbije od 1. juna

Redovan domaći putnički saobraćaj na prugama Srbije počeće od ponedeljka, 1. juna, saopštilo je danas preduzeće Srbija Voz.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 29.05.2020.

12:59

Redovan putnički saobraćaj na prugama Srbije od 1. juna
Foto: Depositphotos, gyn9037

Od ponedeljka će biti uspostavljeni svi redovni polasci putničkih vozova u unutrašnjem saobraćaju, koji su predviđeni važećim Redom vožnje, navedeno je u saopštenju.

Vozovi iz sistema BG:VOZ, saobraćaju po redukovanom redu vožnje, odnosno saobraća 74 od ukupno 100 polazaka.

Preduzeće Srbija Voz je navelo da je spremno da uspostavi redovan sabraćaj i vozova iz sistema BG:VOZ, u skladu sa zahtevom Grada Beograda.

Sve dodatne informacije o redu vožnje, kao i komercijalnim povlasticama, mogu se naći na sajtu Srbija Voza www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici tog preduzeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

11 h

Podeli: