Razvijena mobilna aplikacija za angažovanje sezonskih radnika

Izvor: Danas, 04.Apr.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvijena mobilna aplikacija za angažovanje sezonskih radnika

NALED i Poreska uprava razvili su aplikaciju za angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi putem „pametnih“ telefona. Prvi put u Srbiji omogućeno je radno angažovanje preko mobilne aplikacije i to je ujedno i prva potpuno operativna mobilna aplikacija za jedan servis javne uprave. Članak Razvijena mobilna aplikacija za angažovanje sezonskih radnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

NALED: Mobilna aplikacija za angažovanje sezonskih radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2019

NALED i Poreska uprava razvili su aplikaciju za angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi putem "pametnih" telefona...Prvi put u Srbiji omogućeno je radno angažovanje preko mobilne aplikacije i to je ujedno i prva potpuno operativna mobilna aplikacija za jedan servis javne uprave, saopšteno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.