Rasvetljeno podmetanje požara na automobilu na Cetinju

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 23:41

Rasvetljeno podmetanje požara na automobilu na Cetinju

Crnogorska policija saopštila je da su uhapšene dve osobe zbog podmetanja požara na vozilu u vlasništvu bezbednosno interesantnog lica D.V.

Kod jednog od uhapšenih su nađeni oružje i droga.

Kako se navodi, podgorička i cetinjska policija uhapsili su M.R. (21) i M.D. (22) iz Podgorice, osumnjičene za podmetanje požara na automobilu D.V. 15. decembra 2020. u 03.35 na Cetinju.

Policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi M.R. i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našla i oduzela oko 830 grama marihuane, pištolj sa rezervnim okvirom, 16 komada municije, pet električnih kapisli i sporogoreći štapin.

Kako je saopštilo crnogorsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, M.R. se tereti i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nadležni tužilac je nakon saslušanja doneo rešenje o zadržavanju M.R. do privođenja nadležnom sudiji za istragu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.