Raste broj žrtava u požaru u Kaliforniji, 25 stradalih

Izvor: Danas, 11.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj žrtava u požaru u Kaliforniji, 25 stradalih

Broj mrtvih u razornom požaru u Kaliforniji porastao je na 25, a gotovo ceo severnokalifornijski grad Paradajs od 27.000 stanovnika je uništen, a nekoliko manjih požara i dalje gore na nekim mestima. Članak Raste broj žrtava u požaru u Kaliforniji, 25 stradalih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofa u Kaliforniji: Raste broj mrtvih, 200 nestalih

Izvor: B92, 12.Nov.2018, 09:17

Broj žrtava požara u Kaliforniji porastao je na 31 nakon što su vlasti saopštile da je poginulo još šest osoba...Okružni šerif Kori Honi rekao je da su juče pronađeni ljudski ostaci i pet tela u kućama i jednom vozilu u gradu Peradajz, čime je broj poginulih u tom gradu porastao na 29 prenosi...

Nastavak na B92...

Broj poginulih u požarima u Kaliforniji porastao na 31

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Broj poginulih osoba u požarima u Kaliforniji porastao je na 31 nakon što je još šestero ljudi pronađeno mrtvo. Članak Broj poginulih u požarima u Kaliforniji porastao na 31 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.