Raspored rada komisija za evidentiranje štete u Obrenovcu

Izvor: Press, 03.Jun.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored rada komisija za evidentiranje štete u Obrenovcu

Komisija za evidentiranje štete u malim preduzećima radiće danas i sutra u ulicama Miloša Obrenovića, Gembešova, Ljube Nenadovića, Save Kovačevića i Knez Mihailova.

Članovi Komsije za evidentiranje štete na motornim vozilima biće danas u kancelariji Mesne zajednice Rvati i u šahovskom klubu "Kod Belog".

Na četiri punkta će se preuzimati fotografije i praviti zapisnici izvezenih vozila koje su sačinili građani Rojkovca, Zabrežja i Nemanjine ulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa pripadajućim sokacima (naselje stara Kocka).

Zahtevi ostalih građana neće biti primani kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve na punktovima, a kako se bude poboljšavala komunalna higijena u gradu, komisija će se premeštati u druge delove grada i evidentirati štetu na vozilima, o čemu će građani biti pravovremeno obavešteni, kaže se u saopštenju.

Komisija za evidentiranje štete na oštećenim individualnim stambenim objektima radiće danas u ulicama Vuka Karadžića, Nemanjina od broj 45 pa naviše, Cara Dušana od broja 20 pa naviše, prema naselju Gaj i od početka Belopoljske ulice.

Saopšteno je i da će Komisija za evidentiranje štete na oštećenim stanovima raditi danas u ulicama Stari mlin, Staro igralište od PKB-a ka ulici Kneza Mihaila, od opštine između ulica Vojvode Mišića i Vuka Karadžića, kao i u naselju Rojkovac.

Komisija za evidentiranje štete na oštećenim stambenim zgradama, odnosno u zajedničkim delovima zgrada, stepeništima, liftovima, podrumima...radiće danas u naselju Rojkovac.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obrenovac: Današnji raspored rada komisija za evidentiranje štete

Izvor: Blic, 03.Jun.2014

Gradska opština Obrenovac saopštila je današnji raspored rada komisija koje su zadužene za evidentiranje štete u toj opštini. Zahtevi ostalih građana neće biti primani kako se ne bi stvarala gužva..Komisija za evidentiranje štete u malim preduzećima radiće danas i sutra u ulicama Miloša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.