Raspisani konkursi za šefove u RTS

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisani konkursi za šefove u RTS

Upravni odbor Radiotelevizije Srbije (RTS) raspisao je konkurse za imenovanje najviših rukovodilaca Javne medijske ustanove Srbije, a doneta je odluka i da novoizabrani generalni direktor Dragan Bujošević tu poziciju preuzme 5. juna.

Foto: RTS

Konkurs je raspisan za imenovanje direktora Radio Beograda, direktora Televizije Srbije, glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa Televizije Srbije, glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa Televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije.

Javni konkurs je raspisan i za glavnog i odgovornog urednika Obrazovno-naučnog programa Televizije Srbije, glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa Televizije Srbije, glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda, glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda, glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radio Beograda i glavnog i odgovornog urednika Programa "Beograd 202" Radio Beograda.

Rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu Politika, Službenom glasniku RS i na sajtu RTS.

Upravni odbor RTS imenovaće direktore Televizije Srbije i Radio Beograda i glavne i odgovorne urednike u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava za konkurs, u skladu sa važećim Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica.

Na sednici, održanoj u utorak, Upravni odbor RTS odlučio je da primopredaja dužnosti između v. d. generalnog direktora Nikole Mirkova i novoizabranog generalnog direktora Dragana Bujoševića bude u petak 5. juna.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.