Konkurs za izbor direktora i urednika RTS-a

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izbor direktora i urednika RTS-a

Upravni odbor RTS-a doneo je danas odluku da raspiše konkurs za imenovanje najviših rukovodilaca Javne medijske ustanove Srbije.

Upravni odbor raspisuje javni konkurs za imenovanje:

– direktora Radio Beograda;

– direktora Televizije Srbije;

– glavnog i odgovornog urednika  Informativnog programa Televizije Srbije;

– glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa Televizije Srbije;

– glavnog i odgovornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << urednika Obrazovno-naučnog programa Televizije Srbije;

– glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa Televizije Srbije;

– glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda;

– glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda;

– glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radio Beograda;

– glavnog i odgovornog urednika Programa "Beograd 202"  Radio Beograda;

Rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu Politika, Službenom glasniku RS i na sajtu RTS-a.

Upravni odbor JMU RTS imenovaće direktore Televizije Srbije i Radio Beograda i glavne i odgovorne urednike u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava za konkurs, u skladu sa važećim Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica.

Na današnjoj sednici Upravni odbor RTS-a odlučio je da primopredaja dužnosti između v. d. generalnog direktora Nikole Mirkova i novoizabranog generalnog direktora Dragana Bujoševića bude u petak, 5. juna.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Konkurs za izbor direktora i urednika RTS-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Jun.2015, 08:50

BEOGRAD – Upravni odbor RTS-a doneo je juče odluku da raspiše konkurs za imenovanje najviših rukovodilaca Javne medijske ustanove Srbije..Upravni odbor raspisuje javni konkurs za imenovanje:..– direktora Radio Beograda;..– direktora Televizije Srbije;..– glavnog i odgovornog urednika Informativnog...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.