Rasel Krou bivšoj ostavlja vilu, ranč i 30 miliona dolara

Izvor: Blic, 18.Okt.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Krou bivšoj ostavlja vilu, ranč i 30 miliona dolara

Rasel Krou će plesačici Danijel Spenser, uskoro bivšoj supruzi, zahvaljujući predbračnom ugovoru ostaviti vilu, ranč i 30 miliopna dolara.

Rasel Krou (48) će Danijel Spenser (43), koja ga je navodno prevarila sa partnerom iz “Plesa sa zvezdama”, nakon brakorazvodne parnice morati da ostavi vilu u Sidneju vrednu 10 miliona dolara, zatim ranč na kome su se venčali 2003. godine i skoro polovinu svog bogatstva.

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 80 miliona dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Par je u braku bio devet godina i imaju dvojicu sinova.

Povezane vesti: Rasel Brend na žurku pozvao roditelje svoje bivše supruge Rasel Krou kao grof Drakula Ešton Kučer plakao posle susreta sa Demi Mur Matematičari unapredili formulu koja prognozira razvode slavnih Kejti Peri i Robert Patinson više od prijatelja?!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.