Raščišćena gužva na Batrovcima

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raščišćena gužva na Batrovcima

Beograd -- Više nema zadržavanja teretnih vozila na Batrovcima, graničnom prelazu sa Hrvatskom. Kako RTS saznaje, i putnička vozila čekaju oko pet minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, od 22 časa više nema zadržavanja teretnih vozila. Prethodnih dana kamioni su čekali i do 30 sati kako bi izašli iz Srbije.

Saobraćaj je ubrzan tokom popodneva pa je granicu sinoć prešlo 800 teretnih vozila, dok je sveukupno u redu čekalo preko 2.000 kamiona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Kako je RTS-u rečeno na tom graničnom prelazu ni putnička vozila ne čekaju duže od pet minuta.

Kako je jutros saopšteno iz AMSS, na celoj teritoriji Srbije saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, a s obzirom da je letnja turistička sezona u toku, pojačan saobraćaj tokom dana očekuje se na frekventnijim putnim pravcima koji vode ka Makedoniji i Crnog Gori.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen. Vozačima se zato savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.