Nema gužve na putevima

Izvor: RTS, 02.Jul.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gužve na putevima

Saobraćaj umeren u celoj zemlji. Zbog turističke sezone, putni pravci ka Makedoniji i Crnoj Gori najprometniji tokom dana.

Trenutna zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila su oko 30 minuta, a na celoj teritoriji Srbije saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

S obzirom na to da je letnja turstička sezona u toku, pojačan saobraćaj se tokom dana očekuje na najfrekventnijim putnim pravcima koji vode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ka Makedoniji i Crnoj Gori.

Prema informacijama "Puteva Srbije", na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Vozačima se savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadržavanja na graničnim prelazima oko 30 minuta

Izvor: Blic, 03.Jul.2013, 09:12

Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila iznose oko 30 minuta, a saobraćaj na celoj teritoriji Srbije trenutno je umerenog intenziteta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS)...S obzirom na to da je letnja turstička sezona u toku, pojačan saobraćaj se tokom dana očekuje na najfrekventnijim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.