Ranjena dva mladića, jedan u parku kod Ulice Gavrila Princip, drugi na Bežanijskoj kosi

Izvor: Beta, 27.Nov.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjena dva mladića, jedan u parku kod Ulice Gavrila Princip, drugi na Bežanijskoj kosi

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povredjene dve žene, a ranjena su dva mladića, jedan nožem a drugi vatrenim oružjem, rekli su u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.Dvadesetogodišnji mladić je napadnut oko 22.30 u parku kod Ulice Gavrila Principa."Lekari su konstatovali ubodnu ranu nožem u predelu donjih ledja", rekli su za jutros agenciju Beta u Hitnoj pomoći.Prethodne večeri još jedan mladić (20) teško je ranjen. Na njega je, oko 19 časova, pucano u Norveškoj ulici na Bežanijskoj kosi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Ranjena dva mladića u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene dve žene, a ranjena su dva mladića, jedan nožem a drugi vatrenim oružjem, rekli su u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć...Dvadesetogodišnji mladić je napadnut oko 22.30 u parku kod Ulice Gavrila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.