Četvoro povređeno u saobraćajnim nezgodama u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro povređeno u saobraćajnim nezgodama u Beogradu

Četvoro ljudi je lakše povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom prethodne noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi u Beogradskoj ulici u Ugrinovcima koja se dogodila nešto pre 9.30 sinoć je povređen muškarac, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Dvoje muškaraca, starih oko 30 godina, povređeni su u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu u 20.31, a oko 6 časova je povređena jedna žena pešak, taođe na Zrenjaninskom putu.

Hitna pomoć je sinoć zabeležila 101 intervenciju, od kojih je 13 bilo na javnim mestima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ranjena dva mladića, jedan u parku kod Ulice Gavrila Princip, drugi na Bežanijskoj kosi

Izvor: Beta, 27.Nov.2018, 08:36

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povredjene dve žene, a ranjena su dva mladića, jedan nožem a drugi vatrenim oružjem, rekli su u gradskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.Dvadesetogodišnji mladić je napadnut oko 22.30 u parku kod Ulice Gavrila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.