Rakić: Sutra počinje izgradnja nove potporne konstrukcije

Izvor: B92, 06.Feb.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić: Sutra počinje izgradnja nove potporne konstrukcije

Kosovska Mitrovica -- Sutra počinje izgradnja nove, čvršće betonske potporne konstrukcije umesto potpornog zida koji je u nedelju uklonjen, navodi Goran Rakić.

Gradonačelnik Severne Mitrovice je za RTS rekao da će nova potporna konstrukcija biti visine 70 centimetara, a širine 120 centimetara i u potpunosti će garantovati bezbednost građanima opštine Severna Mitrovica.

"Nova potporna konstrukcija će se ambijentalno i estetski u potpunosti uklopiti sa projektom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgradnje pešačke zone u Ulici kralja Petra Prvog", kaže Rakić.

U severnom delu Kosovske Mitrovice juče je uklonjen potporni zid, u skladu s dogovorom koji su postigli gradonačelnik Severne Mitrovice i kosovski ministar za prostorno planiranje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.