Rakete na nebu, objavljen video: Vreme je da se beži VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2022, 16:41

Rakete na nebu, objavljen video: "Vreme je da se beži" VIDEO

Ruska plesačica uhvatila je trenutak kada je protivvazdušna raketa prešla iznad njene glave na plaži na Кrimu.

Turisti su u strahu bežali, a ona je prokomentarisala da situacija nije normalna i da smatra da svi treba da napuste poluostrvo koje su Rusi okupirali 2014. godine.

Dok je uživala na plaži, ruska plesačica snimila je projektil koji je navodno pogodio ukrajinski dron. Prestravljeni ruski turisti su navodno bežali sa plaže, prenosi "Jutarnji list". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Izađi odavde. Prokletstvo, pogledaj ovo. Ljudi, ovo je tako sje***o. Ovo je snimak iz Zaozerka. Mislim da bi trebalo da napustimo Кrim", ljutito kaže plesačica na snimku.

U poslednjih deset dana Кrim su pogodile brojne misteriozne eksplozije, koje su, po svemu sudeći, izazvali Ukrajinci. U subotu ujutru ukrajinski dron se čak srušio na sedište Crnomorske flote u Sevastopolju. Serija ovakvih napada izazvala je masovni egzodus ruskih turista sa Кrima...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.