Izvor: Blic, 21.Avg.2022, 15:20

Ruska plesačica snimila trenutak kada joj prijektil preleće iznad glave: "Ovo je sje***o, VREME JE DA BEŽIMO SA KRIMA" (VIDEO)

Ruska plesačica uhvatila je trenutak kada je protivvazdušna raketa prešla iznad njene glave na plaži na Кrimu. Turisti su u strahu bežali, a ona je prokomentarisala da situacija nije normalna i da smatra da svi treba da napuste poluostrvo koje su Rusi okupirali 2014. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rakete na nebu, objavljen video: "Vreme je da se beži" VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2022

Ruska plesačica uhvatila je trenutak kada je protivvazdušna raketa prešla iznad njene glave na plaži na Кrimu...Turisti su u strahu bežali, a ona je prokomentarisala da situacija nije normalna i da smatra da svi treba da napuste poluostrvo koje su Rusi okupirali 2014. godine...Dok je uživala na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.