Rafal u mladića kod škole u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2012, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafal u mladića kod škole u Novom Sadu

U pucnjavi koja se dogodila danas oko 17:40 sati na Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu, nedaleko od osnovne škole, N.J. (18) pogođen je hicima iz pištolja.

Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić je kazala da se radi o mladiću koji je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Policija je, prema rečima Tomićeve, izvršila uviđaj, radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim događem i intezivno traga za počiniocima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin večeras je izjavila Tanjugu da je mladić zadobio teške telesne povrede, ali je njegovo stanje stabilno i nalazi se van životne opasnosti.

"Radi se o Novosađaninu N.J. (18) koji je u pucnjavi zadobio prostrelnu ranu desne nadlaktice i okrznut mu je grudni koš", rekla je Jurišinova, dodajući da je pacijent zadržan u Urgentnom centru.

Pomenuta pucnjava se dogodila u blizini Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" na Limanu.

Lokalni mediji su naveli da je ispaljeno ukupno šest hitaca iz vatrenog oružja.

Nepoznata lica su iz automobila u pokretu otvorila vatru na nekoliko mladića koji su prolazili tim kvartom javili su mediji pozivajući se na očevice, dok je u policiji rečeno da će detalji biti poznati nakon istrage.

(agencije/MONDO/Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.