Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021, 17:33

Radulović: Moje je bilo da ne ćutim, nadam se da će progovoriti i druge žrtve

Trenutno ne želim preterano medijsko eksponiranje na ovu temu. Moje je bilo da ne ćutim. Ali ja nisam sama, tu su i te divne devojke, ovo ne sme postati samo - on i ja. Nadam se da će i ostale žrtve progovoriti javno, rekla je glumica Milena Radulović u izjavi za Nova.rs nakon svoje ispovesti kojom je ohrabrila mnoge žene i devojke da ustanu i progovore o seksulanom zlostavljanju koje trpe. Istovremeno, Milena je sprečila da neka druga devojčica prođe torturu u školi Mike Aleksića.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"OVO NE SME POSTATI..." Milena Radulović nakon saslušanja Mike Aleksića: Moje je bilo da ne ćutim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Glumica Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna navodno silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić...Njoj se pridružilo još nekoliko devojaka, među njima i mlada glumica Iva Ilinčić, a poznati učitelj glume juče je saslušan, gde je rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.