Radulović: Čanak prevario paore

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Čanak prevario paore

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, odradio je prljav posao i razbio protest poljoprivrednika, navode u pokretu "Dosta je bilo - Saša Radulović".

Iako su Udruženja poljoprivrednika tražila da njihov protest bude bez političkih stranaka, Čanak i LSV bi da se predstave kao da su oni borci za zemlju, što će zbuniti i pokolebati mnoge paore kad vide Ligaše na čelu svoje kolone, ocenjuje se u saopštenju.

"U dogovoru sa premijerom on je izdejstvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da nekoliko njegovih traktora prođe i dođe danas u prestonicu, da bi premijer potom mogao da kaže: šta hoćete, pustili smo vas da dođete do Beograda" kažu u Pokretu i dodaju da je Čanak godinama bio na vlasti i da ništa nije promenio.

"Samo je parazitirao. Nigde ga nije bilo prošle godine, kad je prodavana zemlja Bačke iz Sivca "Arapima", kada je zemlja Alekse Šantića prodata Fereru, tokom leta kada smo sprovodili akciju protiv davanja zemlje u zakup strancima i krupnom kapitalu i planova za davanje zemlje Tenisu. Čankovi ligaši su mesecima nezainteresovano gledali kako pokret organizuje peticiju i tribine protiv zakona o poljoprivrednom zemljištu širom Vojvodine. Sad se javio iako su Udruženja poljoprivrednika tražila da njihov protest bude bez političkih stranaka".

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" dodaje da se zalaže da državna zemlja u Vojvodini, nakon rešavanja problema restitucije, bude prodata domaćim poljoprivrednim gazdinstvima po povoljnim uslovima i na otplatu u trajanju od bar 20 godina.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.