Radovi zatvorili traku na mostu „Gazela”

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi zatvorili traku na mostu „Gazela”

Zbog zamene spojnice na silaznoj rampi iz Bulevara vojvode Putnika na most „Gazela” u smeru ka Šidu, do 26. februara biće zatvorena jedna traka, a vozila će se kretati drugom, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Gradski prevoznik zbog ovih radova neće menjati trase svojih linija.

Iz sekretarijata apeluju na vozače da u zoni radova poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radove će izvoditi JKP „Beograd-put”, a po završetku će biti uspostavljen uobičajeni režim saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Popravke kolovoza u Sinđelićevoj i Ulici Maksima Gorkog

Izvor: Studio B, 18.Feb.2011

Ekipe JKP „Beograd-put" u ponedeljak, 21. februara, u Sinđelićevoj i Ulici Maksima Gorkog popravljaće oštećene kolovozne konstrukcije, saopšteno je iz ovog preduzeća. ..Kako se navodi, radovi će se izvoditi u Sinđelićevoj ulici, od Mileševske do Bulevara kralja Aleksandra i Ulici Maksima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.