Radojičić pred Proleter: Da nam se konačno nešto vrati (ponedeljak, 15.00)

Izvor: SandzakPress.net, 27.Nov.2021, 15:12

Radojičić pred Proleter: Da nam se konačno nešto vrati (ponedeljak, 15.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da očekuje da njegovi izabranici protiv Proletera ponove pristup iz prethodnih superligaških utakmica, ali i da postignu gol više od gostiju iz Novog Sada. “Kada su u pitanju igra, zalaganje, borbenost i htenje, tu sam ponosan na moje momke. Iako osporavani od mnogih, igraju veoma dobro. Treniraju i ponašaju se profesionalno. Sada bismo morali da iskoristimo prednost domaćeg terena i da osvojimo tri važna boda protiv kvalitetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << protivnika”, rekao je Radojičić. Uoči 18. kola Super lige Srbije, Proleter je 10. na tabeli sa 21 bodom, dok je Novi Pazar, iako neporažen na pet prvenstvenih mečeva u nizu, na poslednjem, 16. mestu sa 12 bodova. “Proleter je klub koji sam vodio ne tako davno i izuzetno ga poštujem u svakom pogledu. Imaju rezultate koji su u skladu sa njihovim igrama. Uzeli su bod Partizanu u Beogradu, pobedili Voždovac, a pre toga ostvarili su četiri trijumfa u nizu. Ipak, očekujem da nam se konačno nešto vrati jer konstantno igramo dobro”, ocenio je Radojičić. Proleter i Novi Pazar su pre četiri meseca u Novom Sadu odigrali 2:2, u meču u kojem su gosti ispustili prednost od 2:0. “Desilo se slično kao na našem prošlom gostovanju Čukaričkom, a u finišu smo ostali bez pobede i protiv istog protivnika na našen terenu, kao i u duelima sa Napretkom i TSC-om. Mi iz poslednje linije pokušaćemo da ne primimo gol, dok je na našim napadačima da iskoriste šanse, kojih će sigurno biti”, naveo je levi bek Novopazaraca Milan Joksimović. Novi Pazar i Proleter igraju u ponedeljak od 15 časova na Gradskom stadionu. (RTVNP) The post Radojičić pred Proleter: Da nam se konačno nešto vrati (ponedeljak, 15.00) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Spremni smo za meč protiv Voždovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2021

Svi znamo koji nam je cilj u prvenstvu. Voždovac igra na specifičnom terenu, sa veštačkom travom, tako da ćemo morati da se adaptiramo. Spremali smo se za protivnika i dobro smo ga proanalizirali, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči sutrašnje utakmice 18. kola Superlige...Duel...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.