Radojičić pozvao građane da večeras dočekaju zlatne odbojkašice

Izvor: Danas, 22.Okt.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić pozvao građane da večeras dočekaju zlatne odbojkašice

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je za RTS da večeras od 18 sati počinje svečani doček za odbojkašice na platou ispred Starog dvora, a da se očekuje da će sportistkinje i selektor oko 19 sati izaći na balkon. Članak Radojičić pozvao građane da večeras dočekaju zlatne odbojkašice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas doček zlatnih odbojkašica, a evo kako je to bilo kada su sletele u Beograd (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2018

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je građane da večeras ispred Skupštine grada dočekaju odbojkašice Srbije koje su osvojile zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu...Radojičić je za RTS rekao da večeras od 18 sati počinje svečani doček za odbojkašice na platou ispred...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.