Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2022, 20:18

Radojičić bio „one hit wonder“, Vučić u potrazi za novim – osluškuje u Ljubljani

Dva i po meseca uoči izbora, i vlast i opozicija ne otkrivaju karte, pa javnost samo spekuliše o potencijalnim kandidatima i za predsedničke i za beogradske izbore. Te speukulacije podgrejao je dugogodišnji gradonačelnik Ljubljane, ranije pominjan kao mogući Vučićev kandidat za gradonačelnika Beograda. Da li je realno da Zoran Janković nasledi Zorana Radojičića?

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SNS želi Jankovića jer nema dobrog kandidata u svojim redovima?

Izvor: Danas, 20.Jan.2022, 10:01

Vest da bi kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda, na predstojećim redovnim aprilskim izborima, mogao da bude dugogodišnji gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, posledica je toga što SNS u svojim redovima nema dovoljno dobrog kandidata, prema rezultatima istraživanja javnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.