Treba polako razmišljati o vraćanju normalnog rada u školama VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 07:31

"Treba polako razmišljati o vraćanju normalnog rada u školama" VIDEO

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio da bi polako trebalo početi s razmišljanjem o povratku škola u normalan režim rada.

On je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve rekao da su brojevi vakcinisanih u Beogradu odlični, odnosno da je glavni grad blizu polovine vakcinisanog stanovništva zbog čega se na njega ne bi trebalo primenjivati stroge mere.

Prema njegovim rečima, trebalo bi sada razmišljati o ponovnom vraćanju škola u normalan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << režim rada.Svi znamo da on lajn nastava nije isto što i rad s đacima u školi, a s druge strane, istakao je on, niko ne razmišlja o socijalnm i drugim posledicama po tu decu koja su sve vreme ili najveći deo na onlajn nastavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Insistiraću na održavanju seminara i kongresa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je vakcinacija protiv korona virusa neophodna za povratak normalnom životu...On je izjavio za TV Prva, da očekuje da danas bude doneta odluka o popuštanju određenih protivepidemijskih mera...Vesić je naveo da je Beograd s Novim Sadom i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radojičić: Mirno leto, za jesen treba biti oprezan

Izvor: RTS, 14.Maj.2021

Jednu dozu vakcine primilo je 46,3 odsto Beograđana, a revakcinisano je 37,1 odsto stanovnika glavnog grada. Nama je u ovom trenutku cilj da u Beogradu dostignemo 50 odsto vakcinisanih. Mislim da ćemo imati mirno leto a za jesen moramo biti oprezni, rekao je za RTS gradonačenik Beograda doktor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.