Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2021, 18:06

Radojičić: Devojčica na intenzivnoj nezi nakon uletanja autobusa na igralište

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je dvogodišnja devojčica, povređena kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, zadržana na intenzivnoj nezi na Dečjoj klinici u Tiršovoj, ali da ona nije životno ugrožena. "Ona nije životno ugrožena, svesna je, ali s obzirom da ima prelom noge i povredu glave, bolje je da bude na odeljenju intenzivne nege i pod budnim okom lekara", rekao je Radojičić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOGODIŠNJA DEVOJČICA NA INTENZIVNOJ NEZI Poznato stanje povređenih u nesreći u Zemunu

Izvor: Blic, 24.Sep.2021

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intenzivnu negu dečije klinike "Tiršova" i u svesnom je stanju, rekao je danas gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

Nastavak na Blic...

Uzrok nesreće u Zemunu zvanično nepoznat, devojčica nije životno ugrožena

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2021

Autobus GSP-a koji saobraća na liniji 45 uleteo je u dečije igralište koje se nalazi u Krajiškoj ulici u Zemunu. Gradonačelnik Zoran Radojičić kaže da je povređeno četvoro dece i dvoje odraslih.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.