Izvor: Kurir, 04.Feb.2010, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme Uprave javnih prihoda grada vraćeno na staro

BEOGRAD, 4. februara (Tanjug) - Uprava javnih prihoda grada Beograda saopštla je da se radno vreme odeljenja na teritoriji opština od sutra vraća na stari režim od 8 do 15 časova. Uprava javnih prihoda donela je sredinom decembra prošle godine odluku da se radno vreme radnim danima produži do 20 časova, a subotom i nedeljom do 15 časova. Ta odluka je omogućila da poreski obveznici izbegnu višesatno čekanje u redovima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nordijska panorama" u Dvorani KCB

Izvor: Glas javnosti, 04.Feb.2010

BEOGRAD - Festival "Nordijska panorama", na kojem će biti predstavljena najbolja ostvarenja s prošlogodišnjeg festivala "Nordisk panoram" u Rejkjaviku, biće održan od 11. do 15. februara u Kulturnom centru Beograda...Festival se organizuje po sedmi put, a biće prikazano 35 filmova sa 20. festivala...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.