Radno vreme METRO distributivnih centara tokom praznika

Izvor: Beta OMS, 03.Apr.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme METRO distributivnih centara tokom praznika

Tokom uskršnjih praznika, svi distributivni centri kompanije METRO Cash & Carry Srbija, biće otvoreni osim u nedelju, na dan Uskrsa.Na Veliki petak, 6. aprila, radno vreme će biti uobičajeno, dok će se nešto kraće raditi u subotu, 7. aprila, do 22h, a sam dan Uskrsa, 8. april, biće neradan. Drugog dana Uskrsa, u ponedeljak, 9. aprila, METRO distributivni centri će biti otvoreni od 6 časova i nastavlja se rad prema uobičajenom radnom vremenu. Pred praznik rada, u ponedeljak 30. aprila METRO centri će raditi do 22 časa, utorak 1. maj biće neradan, a narednog dana, 2. maja, radnje će biti otvorene od 6 časova.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Poslodavci nisu skloni fleksibilnom radnom vremenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2018, 10:28

Fleksibilno radno vreme za zaposlene roditelje još nije popularno kod većine poslodavaca u Srbiji, niti su skloni finansijskoj pomoći, pokazuje istraživanje o usklađivanju rada i roditeljstva koje je danas predstavljeno u Privrednoj komori Srbije, zajedno sa novom Strategijom za podsticanje rađanja...Ministarka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.