Radnik Elektrodistribucije uhapšen zbog primanja mita

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik Elektrodistribucije uhapšen zbog primanja mita

Radnik u "Elektrodistribuciji" u Raškoj i dvoje zaposlenih u preduzeću "Milkop" uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanja i davanja mita, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšeni je D.T. (64) zaposlen u "Elektrodistribuciji" u Raškoj zbog primanje mita, odgovorno lice u preduzeća "Milkop" B.P. (47) i radnik tog preduzeća I.P. (37) zbog davanja mita.

Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su uhapšeni u trenutku primopredaje novca.

Kako je saopšteno, osumnjičeni B.P. i I. P. su tokom ove godine, u više navrata davali 700 evra mesečno D.T, kako bi umanjio utrošenu električnu energiju preduzeću "Milkop", što je on i činio.

Kako se sumnja, D.T. je mesečno umanjivao utrošak električne energije ovom preduzeću za oko milion dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radnik Elektrodistribucije u Raškoj uhapšen zbog primanja mita

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2018

Radnik u "Elektrodistribuciji" u Raškoj i dvoje zaposlenih u preduzeću "Milkop" uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanja i davanja mita, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni je D.T. (1954) zaposlen u "Elektrodistribuciji" u Raški zbog primanje mita,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.