Radna nedelja predsednika Vučića: Od ekonomskog napretka do borbe za KiM VIDEO

Izvor: B92, 19.Mar.2023, 18:48

Radna nedelja predsednika Vučića: Od ekonomskog napretka do borbe za KiM VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" kako je izgledala njegova radna nedelja.

"I ove nedelje, borba za Srbiju nastavljena je na dva koloseka: na jednom, naša zemlja ubrzano hvata korak sa svetskim standardima u ekonomiji, bilo da je u pitanju izgradnja najsavremenijeg i najvećeg industrijskog VGP parka u Evropi, bilo da su u pitanju kompanije naših vrednih i pametnih ljudi, koje su od malih porodičnih manufaktura izrasle u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbijne firme koje već izvoze svoje proizvode širom sveta", napisao je predsednik Vučić i dodao: "Upravo na njih sam bio ponosan tokom posete Sremskom okrugu, koja me je još jednom uverila u snagu, kreativnost i patriotizam našeg naroda",objavio je Aleksandar Vučić. "Na drugom koloseku – borba za Kosovo i Metohiju, za formiranje Zajednice srpskih opština, kako bismo se pre svega pobrinuli za bezbednost našeg naroda, o kojoj niko nije brinuo toliko godina. Nastavljamo hrabro napred. Pobediće Srbija!", zaključio je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: 'Borba nastavljena', Srbija će pobediti

Izvor: Beta, 19.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je i protekle sedmice "borba za Srbija nastavljena na dva koloseka" - u ekonomiji i za Kosovo i Metohiju.On je na Instagramu, sumirajući svoje aktivnosti protekle sedmice, naveo da će "Srbija nastaviti hrabro dalje i da će pobediti".Napisao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.