Vučić: Borba nastavljena, Srbija će pobediti

Izvor: Beta, 19.Mar.2023, 19:56

Vučić: 'Borba nastavljena', Srbija će pobediti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je i protekle sedmice "borba za Srbija nastavljena na dva koloseka" - u ekonomiji i za Kosovo i Metohiju.On je na Instagramu, sumirajući svoje aktivnosti protekle sedmice, naveo da će "Srbija nastaviti hrabro dalje i da će pobediti".Napisao je da Srbija "ubrzano hvata korak sa svetskim standardima u ekonomiji" bilo da je to, kako je naveo, izgradnja "najsavremenijeg industrijskog VGP parka u Evropi", ili su to "kompanije vrednih i pametnih ljudi koje su od malih porodičnih manufaktura izrasle u ozbijne firme"."Na drugom koloseku je borba za Kosovo i Metohiju, za formiranje Zajednice srpskih opština, kako bismo se pre svega pobrinuli za bezbednost našeg naroda, o kojoj niko nije brinuo toliko godina", ocenio je Vučić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: 'Borba nastavljena', Srbija će pobediti

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je i protekle sedmice "borba za Srbija nastavljena na dva koloseka" - u ekonomiji i za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.