Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024, 10:02

Radar objavio audio snimak: Siniša Mali od direktora traži pomoć za Zvezdu, spominje se i „veliki šef“

Nedeljnik "Radar" je objavio transkript razgovora ministra finansija Siniše Malog i Nebojše Šurlana, tadašnjeg direktora Građevinske direkcije Srbije, a aktuelnog direktora Infrastruktura železnice, iz kog je jasno da država i zvanično, novcem iz budžeta, ali i skriveno, preko javnih preduzeća i ustanova čiji rad kontroliše, finansira ne samo sportske klubove već i navijačke grupe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali od direktora tražio pomoć za Zvezdu, spominje se i "veliki šef"

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2024

Tehnički ministar finansija Siniša Mali tražio je bivšeg direktora Građevinske direkcije Srbije Nebojše Šurlana, pomoć za Crvenu zvezdu, otkriva nedeljnik Radar.

Nastavak na Radio 021...

Šta otkriva razgovor Malog i Šurlana - da li jedan poziv menja sve: Uz obavezno pominjanje „glavnog šefa“

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024

Nedeljnik "Radar" objavio je transkript razgovora ministra finansija Siniše Malog i Nebojše Šurlana, tadašnjeg direktora Građevinske direkcije Srbije, a aktuelnog direktora Infrastruktura železnice. Iz snimka je jasno da država i zvanično - novcem iz budžeta, ali i skriveno - preko javnih preduzeća...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.